4147688 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Storebrand Oracle Norge Mesta Trygvesta Det Norske Veritas Yara
Karrierekatalogen
Velg kategori:   Velg Fylke:    12 utvalgte bedrifter av 238 totalt - Velg spesifisert søk i nedtrekkmenyene ovenfor.
Bjørn Bygg AS
Gå til nettside   Ring oss på 932 56 748    Send oss en mail
Vi tilbyr både bolig-, nærings- og offentlige bygg utført som hovedentreprise, totalentreprise eller i en samarbeidsmodell. I de tilfeller kunden ønsker en samarbeidsmodell kan vi bidra aktivt i prosjektutvikling og prosjektering for å finne gode og kostnadseffektive løsninger. Til slutt står vi for produksjon av bygget. Iht. kravene i Plan- og bygningsloven kan vi dokumentere sentralgodkjenning for ansvarsrett på en rekke områder. Enten det gjelder boliger eller annen type byggeri så er det vi som står for byggingen. Som materialer benyttes tre, betong og/ eller stål. Vi har allsidig erfaring med prosjektgjennomføring av forskjellige typer entrepriser. Oppdragene gjennomføres som totalprosjekt, anbud eller hovedentrepriser. Fra 2007 er Bjørn Bygg AS heleid av Peab Norge og en del av Peab-konsernet.
Veidekke ASA
Gå til nettside   Ring oss på 21 05 50 00    Send oss en mail
Veidekke er en av Skandinavias største og mest solide entreprenører og eiendomsutviklere, med hovedkontor i Oslo, ca. 6 300 medarbeidere og en omsetning i 2012 på 20 milliarder kroner. Veidekke i korte trekk Veidekke er et av Skandinavias største entreprenørselskap med 6.300 ansatte og en omsetning på 20 milliarder kroner (2012). Virksomheten omfatter bygge- og anleggsoppdrag, boligutvikling, asfaltvirksomhet, pukk og grus og veivedlikehold. Våre verdier er profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende. Våre mål for helse, miljø og sikkerhet, HMS, er likestilt med de økonomiske målene. Veidekke kjennetegnes ved en desentralisert organisasjonsmodell med en sterk bedriftskultur og stor grad av medarbeiderinvolvering. Over halvparten av de ansatte er medeiere og har til sammen rundt 20 % av aksjene i Veidekke. Selskapet er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 aldri gått med underskudd.
Infosys Limited
Gå til nettside   Ring oss på 1    Send oss en mail
Infosys is a global leader in consulting, technology and outsourcing solutions. As a proven partner focused on building tomorrow's enterprise, Infosys enables clients in more than 30 countries to outperform the competition and stay ahead of the innovation curve. With US$7.906bn in LTM Q2 FY14 revenues and 160,000+ employees, Infosys provides enterprises with strategic insights on what lies ahead. We help enterprises transform and thrive in a changing world through strategic consulting, operational leadership and the co-creation of breakthrough solutions, including those in mobility, sustainability, big data and cloud computing.
CARLSEN FRITZØE AS
Gå til nettside   Ring oss på 33 48 67 67    Send oss en mail
Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 15 moderne byggevarehus. Butikkene er lokalisert i fem fylker og strekker seg fra Kristiansand i sør til Drammen i nord.
Andritz Hydro AS
Gå til nettside   Ring oss på 61 31 52 00    Send oss en mail
ANDRITZ HYDRO is a global supplier of electro-mechanical systems and services (“water to wire“) for hydropower plants and one of the leaders in the world market for hydraulic power generation.. ANDRITZ HYDRO promotes hydropower as the most economical form of renewable energy. In close cooperation with our customers, ANDRITZ HYDRO elaborates long-lived, environmentally friendly concepts. Maintaining our natural environment, mankind, and technology in perfect harmony is part of our corporate culture. In 2006 ANDRITZ HYDRO AS became part of the ANDRITZ Group. Through cooperation with other ANDRITZ companies, we can deliver complete solutions for hydropower plants in all sizes, including new installations, upgrades, rehabilitations and service
Hennig-Olsen Is AS
Gå til nettside   Ring oss på  38 00 11 00    Send oss en mail
Hennig-Olsen Is produserer og markedsfører iskremprodukter tilpasset dagligvare, kiosk og bensin og storhusholdning. Nytt i 2013 er at distribusjon av iskrem er overtatt av ASKO-distribusjon. De bringer iskremen til våre kunder, sammen med produkter fra andre leverandører. Hennig-Olsen iskrembilene var med oss i mange år – og krysset Norge på langs og tvers, men vi er veldig glade for å kunne spare miljøet med ny og effektiv transport. Våre egne konsulenter vil besøke utsalgsstedene jevnlig og sørger for at iskremdiskene er innbydende og at sortiments- og kampanjemateriell er på plass
Helse Stavanger HF
Gå til nettside   Ring oss på 05151    Send oss en mail
Stavanger universitetssjukehus – Helse Stavanger HF er ett av landets seks universitetssykehus. Sykehuset har 7300 ansatte og betjener en befolkning på 330.000 i Sør-Rogaland, fra Hjelmeland i nord til Sokndal i sør. Stavanger uiversitetssjukehus har et budsjett på 5,5 milliarder kroner og eies av det regionale helseforetaket Helse Vest.
Holte Byggsafe
Gå til nettside   Ring oss på 93 33 15 43    Send oss en mail
Holte as er ledende leverandør av programvare og tjenester til bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen (BAE-næringen), og har over 30 års erfaring innen fagområdet.
Expert AS
Gå til nettside   Ring oss på 926 69 617    Send oss en mail
Expert AS er en ledende forhandler av forbrukerelektronikk til nordiske forbrukere gjennom landsdekkende butikknett og nettbutikker. Expert omsatte i 2011 for NOK 9,8 milliarder. Expert er organisert som et konsern der morselskapet Expert AS eier Expert i Norge, Danmark og Finland. Vi benytter varemerket Expert i alle våre markeder. Som varemerke er Expert en av de mest kjente i Norden. I tillegg bruker vi Punkt1 i Danmark. Expert har sitt hovedkontor på Gjelleråsen like nord for Oslo.
Aibel AS
Gå til nettside   Ring oss på 915 24 440    Send oss en mail
I Aibel er mulighetene mange og begrensningene få. Ved å bli med på vårt lag, kan du jobbe med noen av de største og mest spennende prosjektene innen olje, gass og fornybar energi
Aker Subsea AS
Gå til nettside   Ring oss på 51 85 15 00    Send oss en mail
Aker Solutions provides oilfield products, systems and services for customers in the oil and gas industry world-wide. Our knowledge and technologies span from reservoir to production and through the life of a field. Aker Solutions brings together engineering and technologies for oil and gas drilling, field development and production. The company employs approximately 28,000 people in more than 30 countries, who apply the knowledge and create and use technologies that deliver our customers' solutions.
Akershus universitetssykehus HF
Gå til nettside   Ring oss på 02900    Send oss en mail
Akershus universitetssykehus (Ahus) er til for å gi behandling som ivaretar og fremmer pasientenes helse. Vår visjon Menneskelig nær - faglig sterk

ICA Norge
Treider Fagskoler
Yara