4228652 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Storebrand Oracle Norge FMC Ikea Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Karrierekatalogen
Velg kategori:   Velg Fylke:    12 utvalgte bedrifter av 238 totalt - Velg spesifisert søk i nedtrekkmenyene ovenfor.
E.A. Smith AS
Gå til nettside   Ring oss på 72 59 25 00    Send oss en mail
E.A SMITH AS ble grunnlagt av Elias Anton Smith i Trondheim i 1869, og er en av landets eldste bedrifter. Fra handel med jernvare, olje, sement og smikull, er vi i dag Norges eneste komplette leverandør av stål, metall, armering, byggevarer og trelast. Hovedkontoret er på Heimdal i Trondheim Vi utfører fellesfunksjoner innen regnskap, økonomi, finans, IT, administrasjon, personal, lønn, drift, kategori, marked, eiendom og jus for hele konsernet.
ASKO ØST AS
Gå til nettside   Ring oss på 64986200    Send oss en mail
ASKO er Norges største grossist, og leverer dagligvarer til NorgesGruppens kjeder. ASKO er også en betydelig leverandør til storhusholdnings- og servicehandelsmarkedet. ASKO sørger for mat på spisebordet, vi har det som trengs Innen storhusholdning og servicehandel er ASKO ØST AS Norges største aktør og har kunder over store deler av Østlandet. For dagligvare leverer vi til kunder i Østfold og deler av Akershus. Vi har: Over 6.600 kunder innen storhusholdning (restauranter, kantiner, hoteller etc) Ca. 2.000 kunder innen servicehandel (kiosker, bensinstasjoner etc) 83 kunder innen dagligvare Du har sannsynligvis handlet og/ eller spist hos våre kunder minst 15 ganger de siste to månedene!
Esso Norge AS ( Exxonmobil)
Gå til nettside   Ring oss på 51 60 60 60    Send oss en mail
ExxonMobil i Norge omfatter flere selskaper - bl.a. Esso Norge AS, ExxonMobil Exploration and Production Norway AS og ExxonMobil Production Norway Inc. – som alle er datterselskaper av Exxon Mobil Corporation i USA. Her omtales selskapene som ExxonMobil i Norge
Komatsu Forest AS
Gå til nettside   Ring oss på 90 17 88 00    Send oss en mail
Komatsu Forest er produsent av Komatsu skogsmaskiner og en pioner på området mekanisk skogbruk. Med en lidenskap for teknologi, stor forretningsforståelse og en produktutvikling som fletter produktivitet, ergonomi og miljømessige sterke poeng til cutting edge fordeler, vil vi kontinuerlig utvide skogbruk mulighetene. Komatsu Forest er en del av aksjeselskap.
Relekta AS
Gå til nettside   Ring oss på 22 66 04 00     Send oss en mail
Jobb i Relekta-Gruppen Relekta-Gruppen er en av de større aktørene på det norske markedet innen reparasjons- og vedlikeholdsprodukter, lim, fugemasser og spesialsmøremidler. Relekta-Gruppen omsatte for ca 174 millioner i 2011.
Link Arkitektur
Gå til nettside   Ring oss på 67124311    Send oss en mail
LINK arkitektur AS med det heleide datterselskapet LINK arkitektur AB i Sverige og LINK arkitektur A/S i Danmark er blant de ledende arkitektkontorer i Norden. De 15 avdelingskontorene har i dag ca. 300 medarbeidere
Sarpsborg kommune
Gå til nettside   Ring oss på 69 10 80 00    Send oss en mail
Jobbe i Sarpsborg kommune Sarpsborg kommune er en framtidsrettet, moderne og allsidig arbeidsplass med omtrent 4.000 ansatte. Som Sarpsborgs største arbeidsgiver kan vi tilby spennende jobber og muligheter for utvikling.
Elkem AS
Gå til nettside   Ring oss på 22 45 01 00    Send oss en mail
Elkem er blant verdens ledende selskaper innenfor miljøvennlig produksjon av metallprodukter og materialer. Hovedprodukter er silisium, solcellesilisium, spesiallegeringer til støperi-industrien, karbon og microsilica. Elkem satser betydelig i solarindustrien og innenfor forskning og utvikling av nye miljøvennlige produkter og energisparende prosesser. Selskapet har produksjonsanlegg i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia og et omfattende nett av salgskontorer og agenter i de viktigste markedene.
Helse Sør-Øst RHF
Gå til nettside   Ring oss på 02411    Send oss en mail
Helse Sør-Øst RHF er den statlige helseforetaksgruppen som har ansvar for spesialisthelsetjenestene i Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. Det regionale helseforetaket har hovedkontor på Hamar.
Helse Stavanger HF
Gå til nettside   Ring oss på 05151    Send oss en mail
Stavanger universitetssjukehus – Helse Stavanger HF er ett av landets seks universitetssykehus. Sykehuset har 7300 ansatte og betjener en befolkning på 330.000 i Sør-Rogaland, fra Hjelmeland i nord til Sokndal i sør. Stavanger uiversitetssjukehus har et budsjett på 5,5 milliarder kroner og eies av det regionale helseforetaket Helse Vest.
Furnes Jernstøperi AS
Gå til nettside   Ring oss på 62 53 83 00    Send oss en mail
FURNES har et moderne laboratorium med spektrograf. Vi har en aktiv produktutvikling og modellene freses ut i fra 3D-CAD underlag i eget modellverksted. Produksjonsanlegget blir kontinuerlig oppdatert og vedlikeholdt. Våre tradisjoner for kumlokk, rammer, rister og lignende produkter går helt tilbake til 1897. Furnes-Hamjern SCC as fremstiller i dag alle typer jernstøpegods og er en av Nordens største gategodsprodusenter under varemerket FURNES. Konsernets visjon er absolutt kvalitet. Kvalitetsbegrepet er med det utvidet til å omfatte kvalitet på alle nivåer i våre virksomheter. Det betyr for eksempel kvalitet på salg, produksjon, innkjøp, produktutvikling og relasjoner internt mellom våre ansatte samt i vårt forhold til våre forretningsforbindelser.
Europris AS
Gå til nettside   Ring oss på 69 39 66 00    Send oss en mail
Europris driver et lavpriskonsept innen bransjedefinisjonen bredt vareutvalg. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Mandal i sør. For å tilrettelegge for en effektiv butikkdrift, driver vi et engros-/sentrallager som distribuerer varene til Europris. Både sentrallager og hovedkontor ligger i Fredrikstad. Europris åpnet sin første butikk i 1992. I dag er butikkdriften bygd opp av både franchise- og egeneide butikker. Europris har som mål å tilby alle våre kunder et bredt utvalg av varer med høy kvalitet til de laveste priser.

FMC
Techconsult
Yara