4198160 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Get Relekta AS FMC Ikea Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Infoside for Plantasjen Norge AS
Kontaktinformasjon:
Plantasjen Norge AS

Telefon:
62 88 80 30
Telefax:
62 81 34 44
Adresse:
Plantasjen Norge AS
Norvald Strands Gate 43
2208 Kongsvinger
Org. nr.
937 087 977
Epost:
Gå til nettside   Ring oss på 62 88 80 30   Send oss en mail

Plantasjen Norge AS

Plantasjen er med sine 105 butikker i Norge, Sverige, Finland og Irland Skandinavias største hagesenterkjede. I Norge har vi 56 butikker fra Tromsø i Nord til Mandal i Sør. Vi ønsker å inspirerer deg med et bredt utvalg av alt som trengs til din hage, og litt til. Vi har alle typer planter, fra løk og frøposer, snittblomster og potteplanter til busker, frukttrær, stauder, hageroser og sommerblomster. Vi har alt du trenger for å dyrke, beskjære, stelle og pleie dine planter. Vi har også ting som gjør det enkelt å nyte livet i det grønne, griller, hagemøbler, hageredskaper, potter og gaver.
I PLANTASJEN jobber det i Norge ca. 1500 entusiastiske medarbeidere med stor interesse for livet med planter, og hos oss jobber det ca. 150 gartnere.
Hos PLANTASJEN skal alt spire og gro, plantene og medarbeiderne! Hos oss får du store muligheter for utvikling og dette kan være første steg på veien til en karriere i Nordens største hagesenterkjede.
I PLANTASJEN jobber det fantastiske mennesker med passion for plante og alt som plantene til. Våre medarbeidere er eksperter på sitt område, og vi brenner for jobben vår. Vi jobber for å forbedre alles liv med planter. Kom og del vår passion!

FMC
Techconsult
A/S Norske Shell