4229255 besøkende siden oppstart 2001
COWI DNB Get Relekta AS FMC Ikea Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Infoside for Aditro AS
Kontaktinformasjon:
Aditro AS

Telefon:
09102
Telefax:
815 09 102
Adresse:
Aditro AS
Rognebakken 4
2770 Jaren
Org. nr.
968 170 481
Epost:
Nettside:
Gå til nettside   Ring oss på 09102   Send oss en mail

Aditro AS

Aditro arbeider med å støtte bedrifter i deres HR- og lønnsprosesser, for å skape en enklere og mer effektiv hverdag for de ansatte. Vi tilbyr innovative og fleksible løsninger og tjenester, faglig dyktige ansatte og prosesseffektivitet, noe som gjør at kundene våre kan bruke tiden sin på strategiske forretningsområder.
Vi kan fortelle deg at Aditro er en markedsledende leverandør av løsninger innen HR og Lønn i Norden, og at vi sysselsetter over 1300 eksperter i Sverige, Finland, Norge og Estland. Alt dette er sant, men det du virkelig vil vite er jo: Hva gjør Aditro til den rette arbeidsgiveren for meg? Først og fremst kan vi nevne at våre 1300 ansatte har svært varierende roller: De jobber som produktansvarlige, selgere, HR-eksperter, økonomistyringskonsulenter, applikasjonseksperter, lønnsansvarlige, kontrollører, prosjektledere og testere, og dette er bare et lite utvalg. Vi tilbyr attraktive karrieremuligheter hvor du kan jobbe med en rekke produkter. I tillegg har vi en proaktiv innstilling når det kommer til å oppfordre våre ansatte til å finne sin egen karrierevei innenfor Aditro.
Vi leter forøvrig ikke kun etter erfarne fagfolk til de av våre stillinger som krever ekspertise, men ønsker også å rekruttere nybegynnere som har potensial og glød til å perfeksjonere ferdighetene sine. Aditro tilbyr deg muligheten til å utvikle og dele din kompetanse, og til å gyve løs på nye utfordringer og dermed løfte prestasjonene dine til nye høyder. Våre kunder inkluderer både store og små organisasjoner som representerer forskjellige felt innenfor privat og offentlig sektor, og derfor er det viktig for oss å ha ansatte med ulik bakgrunn. Først da kan vi legge vekt bak påstanden om at vi kjenner til våre kunders økonomi- og HR-prosesser.

FMC
Treider Fagskoler
A/S Norske Shell