4229255 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Storebrand Relekta AS FMC Ikea Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Infoside for Elkjøp Nordic AS
Kontaktinformasjon:
Elkjøp Nordic AS

Telefon:
67 92 65 00
Telefax:
67 97 17 77
Adresse:
Elkjøp Nordic AS
Solheimsveien 6-8
1473 Lørenskog
Org. nr.
911 382 296
Epost:
Nettside:
Gå til nettside   Ring oss på 67 92 65 00   Send oss en mail

Elkjøp Nordic AS

Elkjøp består av 96 store og små varehus spredt fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Cirka halvparten av butikkene eies og drives av franchisetagere, resten av Elkjøp Norge as. I tillegg til de velkjente Elkjøp-butikkene, driver Elkjøp også konseptbutikkene Elkjøp Express. Disse finnes på kjøpesentre og i sentrale handlegater over hele Norge, og tilbyr små, bærbare produkter. Formålet er å være tilgjengelige der folk flest ferdes. Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.
Et av våre viktigste satsingsområder er utdanning, og vi har etablert en egen skole for å legge til rette for en personlig og faglig utvikling. Alle medarbeidere i konsernet, fra deltidsmedarbeidere til varehussjefer, kurses og trenes i regi av «Elkjøp Academy». Vi bruker 50 millioner NOK i året på å utdanne våre medarbeidere. Vi har også en egen produktspesialist-utdanning.
Vi har en sterk bedriftskultur i Elkjøp, noe vi mener er avgjørende for selskapets suksess. Vår oppfatning er at folk trives og yter best når spillerom og ansvar er stort, samtidig som rammene er tydelige. Vi stiller store krav til våre medarbeideres resultatorientering, effektivitet og kundevennlighet. Samtidig legger vi vekt på at vi skal ha det gøy på jobben. Har man det gøy presterer man også bedre!
Vår visjon er å være klodens mest kundeorienterte butikkjede, og dette speiler Elkjøp-hverdagen både på jobb og i vår opplæring. Vi vektlegger høflighet, hjelpsomhet og ærlighet i alle sammenhenger. I tillegg har alle ansatte i Elkjøp myndighet til å gjøre kunden fornøyd, uansett konstnad!

FMC
Techconsult
A/S Norske Shell