4229255 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Storebrand Oracle Norge Mesta Trygvesta Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Infoside for Greencarrier shipping and logistics AS
Kontaktinformasjon:
Greencarrier shipping and logistics AS

Telefon:
69 24 13 00
Telefax:
69 24 13 24
Adresse:
Greencarrier shipping and logistics AS
Strandgata 10
1531 Moss
Org. nr.
929 091 485
Gå til nettside   Ring oss på 69 24 13 00   Send oss en mail

Greencarrier shipping and logistics AS

Greencarrier Group, et av Nordens største privateide transportselskap, kjøpte Scandinavian Shipping & Logistics i 2011 som en del av sin langsiktige strategi om å utvide sine tjenester, både i regionen og globalt. Bedriften har lange erfaringer og tradisjoner fra sentrale norske havner, og en historie som strekker seg over 100 år tilbake i tid. Produktene våre dekker alt fra fysisk arbeid i havnene til internasjonal spedisjon. Kundene våre er industribedrifter og kommersielle virksomheter samt skipsredere og –operatører. Det er kundenes behov som styrer investeringene og den fremtidige utviklingen vår.
Vi er stolte over våre ansatte. De er vår viktigste ressurs, og vi fokuserer alltid på å være en god arbeidsgiver. Vi har en sterk bedriftskultur. Det tror vi tiltrekker, holder på og utvikler de mest motiverte og dyktige menneskene innen vår bransje.
Ambisjonen vår er å være et arbeidssted med et åpent og vennlig miljø der alle føler at de er en del av teamet. Som ansatt har du muligheten til å utvikle deg og vokse i gruppen vår, og vi investerer i kompetanseutvikling.
Vi ønsker å være en best mullig arbeidsplass.

Losang AS
Instacruit
A/S Norske Shell