4016994 besøkende siden oppstart 2001
COWI DNB Storebrand Oracle Norge Mesta Trygvesta Det Norske Veritas Yara
Karrierekatalogen
Velg kategori:   Velg Fylke:    12 utvalgte bedrifter av 238 totalt - Velg spesifisert søk i nedtrekkmenyene ovenfor.
Åge Haverstad Maskinentreprenør AS
Gå til nettside   Ring oss på 61 29 88 90    Send oss en mail
Åge Haverstad Maskinentreprenør AS har helt siden starten i 1969 hatt fokus på å levere kvalitet i alt vi foretar oss. Vår allsidige aktivitet har resultert i gode referanser fra både offentlige og private oppdragsgivere
Oslo Universitetssykehus HF
Gå til nettside   Ring oss på 02770    Send oss en mail
Oslo universitetssykehus er lokalsykehus for deler av Oslos befolkning, regionssykehus for innbyggere i Helse Sør-Øst og har en rekke nasjonale funksjoner. Sykehuset er landets største med over 20 000 ansatte og har et budsjett på 17 milliarder kroner. Oslo universitetssykehus står for størstedelen av medisinsk forskning og utdanning av helsepersonell i Norge.
Skill
Gå til nettside   Ring oss på 98489828    Send oss en mail
Hva kan vi tilby? Menneskene er Skills største verdi derfor er vi på jakt etter de aller dyktigste som ønsker å synes samt ha det gøy på jobb. I Skill vil du være en del av et miljø med høyt faglig nivå der hvor vi har fokus på faglig og personlig utvikling. Du vil har mulighet til å påvirke, og bygge Skill videre.
Garmin Norge AS
Gå til nettside   Ring oss på 815 69 555    Send oss en mail
Vi er 25 ansatte og holder til rett utenfor Moss. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legger i begrepet god service.
Atlas Copco
Gå til nettside   Ring oss på 93 81 11 18    Send oss en mail
Atlas Copco er en verdensledende leverandør av bærekraftige produktivitetsfremmende løsninger. Gruppen leverer innovative kompressorer, vakuumløsninger og luftbehandlingssystemer, anleggs- og gruveutstyr, elektriske verktøy samt monteringssystemer.
Ahlsell Norge AS
Gå til nettside   Ring oss på 51 81 85 00    Send oss en mail
Ahlsell-konsernet er Nordens største handelsselskap innen sin bransje på installasjonsprodukter, verktøy og verneutstyr, med virksomhet også i de baltiske landene og Russland. Ahlsell-konsernet tilbyr fagfolk et bredt spekter av varer og tjenester innen produktområdene VVS, Elektro, Verktøy og Verneutstyr. Konsernet har en årlig omsetning på ca SEK 23 milliarder og har ca 4500 ansatte.
TESS
Gå til nettside   Ring oss på 32 84 40 00    Send oss en mail
I TESS tror vi på mennesker, ikke papir, og hvert enkelt medlem i TESS-familien skal få en mulighet til å utvikle seg og realisere seg selv i TESS.
Buer Entreprenør AS
Gå til nettside   Ring oss på 23 39 23 00    Send oss en mail
Buer Entreprenør AS har i snaut 70 år vært kjent for medarbeidernes brede faglige kompetanse, og for at de leverer rett kvalitet til rett tid. Målet er å bli en av regionens mest synlige og foretrukne byggentreprenører. Administrerende direktør Truls Moen er tydelig på at det skal skje ved å være en attraktiv arbeidsplass for nåværende og framtidige medarbeidere, ved å stille strenge krav til egne leveranser og ved å føre en konstruktiv dialog med kunder og samarbeidspartnere.
Sarpsborg kommune
Gå til nettside   Ring oss på 69 10 80 00    Send oss en mail
Jobbe i Sarpsborg kommune Sarpsborg kommune er en framtidsrettet, moderne og allsidig arbeidsplass med omtrent 4.000 ansatte. Som Sarpsborgs største arbeidsgiver kan vi tilby spennende jobber og muligheter for utvikling.
Norsk Hydro ASA
Gå til nettside   Ring oss på 482 29 380     Send oss en mail
Hydro er et globalt aluminiumselskap med produksjon, markedsføring og handelsaktiviteter i hele verdikjeden fra bauksitt, alumina og energi til framstilling av primærmetall og valsede aluminiumprodukter, samt resirkulering. Med base i Norge har selskapet 13.000 ansatte involvert i aktiviteter i mer enn 50 land på alle kontinenter. Med utgangspunkt i mer enn 100 års produksjon av fornybar energi, teknologiutvikling og nyskapende samarbeid tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener, og til samfunnet vi er en del av.
Brynild Gruppen AS
Gå til nettside   Ring oss på 69 30 51 00    Send oss en mail
Brynild Gruppen er et familieeid merkevareselskap med røtter tilbake til 1895. Gruppens aktiviteter er hovedsakelig knyttet til merkevareutvikling, salg og produksjon innenfor kategoriene nøtter/snacks og godterier.
Flexit
Gå til nettside   Ring oss på 69 81 00 00       Send oss en mail
Det er menneskene bak produktene, tjenestene og merkevaren Flexit som gjør Flexit til hva det er.

ICA Norge
Treider Fagskoler
A/S Norske Shell