4120134 besøkende siden oppstart 2001
COWI DNB Get Relekta AS FMC Ikea Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Karrierekatalogen
Velg kategori:   Velg Fylke:    12 utvalgte bedrifter av 238 totalt - Velg spesifisert søk i nedtrekkmenyene ovenfor.
Noroffice
Gå til nettside   Ring oss på 90561988    Send oss en mail
Om NOROFFICE NOROFFICE ble grunnlagt i 1986 og er suppleringsleverandør av kontorrekvisita til 55.000 kunder i hele Norge og Sverige. NOROFFICE-gruppen har 100 ansatte og er i sterk vekst. NOROFFICE har utviklet mange gode løsninger for blant annet arkivering, kurs, møter, presentasjon, profilering, merking, innbinding, ergonomi, HMS, systematisering og effektivisering. I tillegg har vi et spennende utvalg av kvalitetsprodukter for lek og læring til barnehage, SFO og skole.
Momek AS
Gå til nettside   Ring oss på 75 13 69 99    Send oss en mail
MOMEK utfører totalentrepriser innen offentlige og private byggeprosjekter. Byggrelaterte oppdrag i tilknytning til bergverk, olje & gass, oppdrett, kai, kraftverk og industrirelaterte bygg. Vi utfører i tillegg komplett leveranse av offentlige bygg som skoler, institusjoner, flerbrukshaller m.m.
E.A. Smith AS
Gå til nettside   Ring oss på 72 59 25 00    Send oss en mail
E.A SMITH AS ble grunnlagt av Elias Anton Smith i Trondheim i 1869, og er en av landets eldste bedrifter. Fra handel med jernvare, olje, sement og smikull, er vi i dag Norges eneste komplette leverandør av stål, metall, armering, byggevarer og trelast. Hovedkontoret er på Heimdal i Trondheim Vi utfører fellesfunksjoner innen regnskap, økonomi, finans, IT, administrasjon, personal, lønn, drift, kategori, marked, eiendom og jus for hele konsernet.
Hegra Sparebank
Gå til nettside   Ring oss på 74 80 50 00    Send oss en mail
Hegra Sparebank er Stjørdals eneste lokale bankalternativ. Alle beslutninger tas lokalt, og overskuddet pløyer vi tilbake i lokalsamfunnet. Vi er store nok til å være et komplett finanshus, med alle typer produkter innenfor daglig bank, finansiering, sparing og forsikring. Samtidig er vi små nok til å gi deg den tiden, den personlige kontakten og den gode servicen du forventer - og fortjener.
Sempro
Gå til nettside   Ring oss på 69 87 71 77    Send oss en mail
Jobbe i Sempro I Sempro utvider vi stadig vår kundeportefølje og er alltid på utkikk etter spennende og dyktige kandidater. Gå inn på www.sempro.no for å se ledige stillinger
Telenor ASA
Gå til nettside   Ring oss på 41521500    Send oss en mail
Telenor-konsernet er en av verdens ledende mobiloperatører med mer enn 160 millioner mobilabonnenter. Vi har mobilvirksomhet i 12 land og i 17 land gjennom vårt eierskap i VimpelCom Ltd. Telenor er Norges største leverandør av tele- og datatjenester. Vi har 4500 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Oslo.
CARLSEN FRITZØE AS
Gå til nettside   Ring oss på 33 48 67 67    Send oss en mail
Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 15 moderne byggevarehus. Butikkene er lokalisert i fem fylker og strekker seg fra Kristiansand i sør til Drammen i nord.
Norsk Luftambulanse
Gå til nettside   Ring oss på 09652    Send oss en mail
I Norsk Luftambulanse er vi tilsammen over 200 ansatte med variert bakgrunn, høy kompetanse og et sterkt engasjement for vår visjon: Ingen skal si vi kunne gjort mer
Aasen Bygg AS
Gå til nettside   Ring oss på 72 89 36 10    Send oss en mail
Aasen Bygg er en velrennomert byggentreprenør i Trøndelag, som er kjent for å levere god kvalitet og et solid håndverk i alle sine prosjekter.
EG Barnehagedrift, avd Halmstad
Gå til nettside   Ring oss på 69260330    Send oss en mail
EG Barnehagedrift, avd Halmstad ble bygd i 2002, og ligger sentralt på Halmstad i nærheten av skolen og skogen. I Halmstad barnehage ønsker vi å tilrettelegge for at våre 70 barn utvikles gjennom estetiske prosesser. Vi vektlegger materialer istedenfor leketøy og skal være et kreativt alternativ der barna kan bruke sin fantasi gjennom skapende virksomhet. Visjonen vår er: EG Barnehagedrift skal ikke bare dekke barns behov, men også vekke nye!” Barnehagen er medlem av Private Barnehagers Landsforbund.
Fredrikstad Energi AS
Gå til nettside   Ring oss på 414 49 439    Send oss en mail
Vi eiere tre av de fire mest effektive nettselskapene i Norge. Vi betjener et distribusjonsnett med over 88 000 kunder. Vi leverer tjenester knyttet til forretningstekniske arbeidsprosesser til blant annet nett- og strømselskaper generelt i Norge. Fredrikstad Energi hadde en omsetning på 978 millioner kroner i 2012.
Hydal Aluminium Profiler AS
Gå til nettside   Ring oss på 61 15 30 00    Send oss en mail
We deliver aluminium extrusions to the majority of industries and our main markets are Norway and Sweden. We want to combine our role as a supplier of aluminium extrusions and machined components with that of an active collaborator in design and product development. Our task is to support our customers in the work of economically creating competitive products. We deliver your extrusion in exactly the shape, design and size to fit your final product or ready assembled directly to your customer. Hydal Aluminium Profiler (HAP) is part of the Hydal Group consisting of four companies specializing in development, Construction and production of extrusions, components and products in aluminium. Here you find Hydal Cabinets, Scandinavia’s leading producer of customized aluminium cabinets, Hytrans, Nordic leading supplier of extrusion systems for lorries and trucks and Hytools, producer of precision Tools for production of aluminium extrusions.

Losang AS
Instacruit
A/S Norske Shell