4060623 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Storebrand Oracle Norge Mesta Trygvesta Det Norske Veritas Yara
Karrierekatalogen
Velg kategori:   Velg Fylke:    12 utvalgte bedrifter av 238 totalt - Velg spesifisert søk i nedtrekkmenyene ovenfor.
Sulland Gruppen AS
Gå til nettside   Ring oss på 62 51 97 30     Send oss en mail
En av Norges største bilforhandlervirksomheter Sulland Gruppen består av 24 selskaper. Det er 17 bilforhandlere og 7 andre virksomheter i Sulland Gruppen. Selskapene i Sulland Gruppen har nå tilsammen 585 ansatte, og omsatte i 2012 for 2,2 MRD kr. 17 bilforhandlerselskaper De største merkene i Sulland Gruppen er Toyota, Volkswagen, Ford og BMW. 7 andre selskaper Det er også 7 andre virksomheter i Sulland Gruppen, de fleste knyttet til bil og eiendom.
Oppegård kommune
Gå til nettside   Ring oss på -    Send oss en mail
"Oppegård, et sted å elske" Med kommunens nye visjon ønsker vi velkommen til en kommune preget av kvalitet og mangfold. Selv om vi er en liten kommune i utstrekning, har vi mye å tilby.
PeWe Entreprenør AS
Gå til nettside   Ring oss på 35 51 64 00    Send oss en mail
PeWe Entreprenør AS ble etablert i 1970 og er et av de firmaer som har drevet lengst med riving som hovedsatsningsområde i Norge. Vår arbeidsstyrke på 50 personer er meget erfarne innen spesialfeltene. Vi utfører meget kompliserte miljøtekniske og rivingstekniske arbeider. De siste årene har vi i PeWe Entreprenør AS utført de største og mest kompliserte rive entreprisene i landet.
Coor Service Management AS
Gå til nettside   Ring oss på 67 57 92 00    Send oss en mail
Coor Service Management er Nordens ledende aktør innen service management. Vi er spesialister på å lede, utvikle og effektivisere servicefunksjoner på kontorer, eiendommer, produksjonsanlegg og offentlige verksamheter. Vi tilbyr all service, alt fra administrasjon, logistikk, drift av personalkantiner og leieadministrasjon til tekniske sikkerhetsløsninger og optimering av lokaler. Vår fremste styrke ligger i å tilpasse, utvikle og lede servicefunksjoner på nye og mer effektive måter. Det er dette vi mener med intelligent service, og det er dette som gjør at vi kan garantere kontinuerlig resultatforbedring til kundene våre. Blant våre kunder kan vi nevne SAS, NetCom, If, Storebrand, Tryg, Statoil, Evry, Arcus, Det Norske Veritas og Skanska.Coor Service Management ble etablert i 1998 og eies i dag av Cinven, et av Europas ledende investeringsselskap. Selskapet har omtrent 7 100 medarbeidere i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Belgia. Norge har i dag ca. 650 ansatte og en omsetning i 2012 på 832 MNOK. Konsernets omsetning i 2012 var på 6 325 MNOK.
Uniflex Bemanning
Gå til nettside   Ring oss på 22 36 22 21      Send oss en mail
OM UNIFLEX BEMANNING Uniflex Bemanning er en nordisk bemannings- og rekrutteringsaktør med over 50 kontorer i Norden. Vi leier ut og rekrutterer innen Bygg & Anlegg, Industri, Elektro, Lager, Kontor & Administrasjon, Kundetjeneste og Salg.
Flexit
Gå til nettside   Ring oss på 69 81 00 00       Send oss en mail
Det er menneskene bak produktene, tjenestene og merkevaren Flexit som gjør Flexit til hva det er.
Forsvarsbygg
Gå til nettside   Ring oss på 90697508    Send oss en mail
test
De Lage Landen Finans Norge
Gå til nettside   Ring oss på +31 (0)40 233 9733    Send oss en mail
De Lage Landen, a fully-owned subsidiary of Rabobank, offers asset financing and leasing to equipment manufacturers, dealers and distributors around the world. We focus on a selection of industries: food & agriculture, healthcare, construction, transportation & industrial, office technology, clean technology, and mobility. Our asset-based financing programs help our customers grow market share, enhance profitability and achieve their strategic goals. We also provide consumer credit to the Dutch home market.
Plantasjen Norge AS
Gå til nettside   Ring oss på 62 88 80 30    Send oss en mail
Plantasjen er med sine 105 butikker i Norge, Sverige, Finland og Irland Skandinavias største hagesenterkjede. I Norge har vi 56 butikker fra Tromsø i Nord til Mandal i Sør. Vi ønsker å inspirerer deg med et bredt utvalg av alt som trengs til din hage, og litt til. Vi har alle typer planter, fra løk og frøposer, snittblomster og potteplanter til busker, frukttrær, stauder, hageroser og sommerblomster. Vi har alt du trenger for å dyrke, beskjære, stelle og pleie dine planter. Vi har også ting som gjør det enkelt å nyte livet i det grønne, griller, hagemøbler, hageredskaper, potter og gaver.
AS Hadeland Glassverk
Gå til nettside   Ring oss på 61 31 64 00    Send oss en mail
Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er en av Norges eldste industribedrifter med kontinuerlig drift. Vi forvalter en betydelig historie og kulturarv, men satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design, for å møte fremtidens behov. Hadeland Glassverk har de siste 20 årene gått gjennom en stor og positiv endringsprosess, og det er skapt ny dynamikk og fremtidstro.
Coca-Cola Enterprises Norge AS
Gå til nettside   Ring oss på 67924450    Send oss en mail
Coca-Cola Enterprises Norge AS (CCEN) har hatt ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola produkter i Norge siden 1997, og er i dag landets største leverandør av alkoholfrie drikkevarer. Produktene våre er blant verdens mest kjente merkevarer, og et naturlig valg for kunder og forbrukere innen segmenter som dagligvare, kiosk, bensin, service og servering. I tillegg er vi landets største leverandør av drikkevareautomater.
Hoff SA
Gå til nettside   Ring oss på 61 13 11 00    Send oss en mail
HOFF SA er størst i Norge innen potetforedling, og tar hånd om en tredel av landets potetproduksjon. Flere av produktene er markedsledende, og markedsføres i hovedsak under varemerket HOFF til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet, og til annen næringsmiddelindustri. HOFF SA eies av 560 andelseiere, herav ca 330 kontraktdyrkere. Bedriften har ca 190 ansatte, og omsatte i 2011 for NOK 438 millioner. Hovedkontoret ligger på Gjøvik, og fabrikkene på Gjøvik, Klepp, Inderøya og Brumunddal.

Losang AS
Instacruit
A/S Norske Shell