4228652 besøkende siden oppstart 2001
ICA Norge Eltel Networks Storebrand Oracle Norge Mesta Trygvesta Choice Hotels Scandinavia AS Sporveisbussene
Kontakt oss
Stillinger.no er et uavhengig verktøy til å navigere mellom ressursene innen jobbmarkedet.
 
Vi tilbyr brukeren en enkel og nøytral oversikt over de viktigste aktørene i arbeidsmarkedet. En veiviser for å orientere seg om jobb- og karrieremuligheter.
 
For våre kunder tilbyr vi eksponering som en attraktiv arbeidsgiver/leverandør av tjenester og vi genererer mange relevante besøkende til våre kunders nettsider.
 
Vi er en ledende markedsplass med over 35 000 unike brukere i måneden som videreformidler interesserte kandidater og potensielle kunder til våre kunder. Stillinger.no er en målbar investering.
 
Stillinger.no jobber for deg
 
Gjennom aktiv markedsføring på Internett skaper vi interesse for- og besøkende til dine nettsider, samtidig som vi leverer den beste og mest brukervennlige tjenesten til våre brukere.
 
Vår tjeneste er tilgjengelig døgnet rundt fra hele landet og posisjonerer deg i kampen om den beste kompetansen og kundene. 
Vi leverer statistikk på alle våre tjenester og har gode avtaler med leverandører i markedet både på annonsering og rekrutteringsløsninger. Våre dyktige medarbeidere vil gi deg råd og faglig oppdatering på arbeidsmarkedet.
 
Annonsere
Ønsker du å annonsere eller få mer informasjon om våre tjenester ta kontakt med: vår annonseavdeling på telefon 23 29 19 50 eller send en e-post til
 
For andre henvendelser kontakt:
Stian Rønning
Daglig Leder
Stillinger.no
958 55 858

 
Post- og besøksadresse:
Stillinger.no
Møllerveien 4
0182 Oslo
 

Losang AS
Instacruit
A/S Norske Shell